Camere- Yager Chalet

Camera Dubla Junior

640 Ron / Noapte

Cu o suprafaţă incepand de la 21 mp si avand in dotare un pat matrimonial cu dimensiunea de 160×200 cm, acest tip de camera va dezvaluie o minunata priveliste montana, chiar si in lipsa balconului. Va puteti bucura de un somn odihnitor, într-un mediu elegant, cu mobilier din lemn în culori calde.

Dotata cu SmartTV, minibar, conexiune wireless gratuită la internet, control individual al temperaturii în cameră, seif, camera se distinge prin unicitate, eleganta şi rafinament, satisfăcând şi cele mai exigente cerinţe.

Camera de baie este dotată cu cabină de duș, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie şi papuci. Oaspetii nostri beneficiaza de vestiar pentru echipamentul de schi.

Poate acomoda maxim 2 adulti si 1 copil sub 6 ani care doarme in pat cu parintii. Nu exista optiune pentru pat suplimentar in camera.

Camera Dubla Standard- Yager Chalet

Camera Dubla Standard

790 Ron / Noapte

Camerele sunt situate la primul nivel și vă oferă posibilitatea de a vă delecta privirea cu cele mai spectaculoase imagini montane, indiferent de sezon, oferind confort, stil şi personalitate. Mobilierul din lemn, confera  camerei o nota aparte de eleganta, rafinament si confort.

Cu o suprafaţă începând de la 22 mp, camerele sunt dotate cu birou de lucru, SmartTV, minibar, conexiune internet wireless gratuită, control individual al temperaturii in camera, seif. Camerele  includ un balcon generos, cu spaţiu pentru relaxare, scaune şi măsuţă.

Se poate opta pentru pat matrimonial sau paturi separate.

Camera de baie este dotată cu cabină de duș, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie şi papuci. Oaspetii nostri beneficiaza de vestiar pentru echipamentul de schi.

Poate acomoda maxim 2 adulti si 1 copil sub 6 ani care doarme in pat cu parintii. Nu exista optiune pentru pat suplimentar in camera.<

Camera Dubla Superioara - Yager Chalet

Camera Dubla Superioara

1190 Ron / Noapte

Acest tip de camera  vă oferă o priveliște montana încântătoare, intr-o nota de rafinament , lux si eleganta!  Balconul si terasa generoasa a camerei, cu vedere spre padure si spre partia de schi, vă ofera ocazia sa descoperiti cele mai spectaculoase imagini montane, indiferent de sezon sau de momentul zilei.

Cu o suprafaţă începând de la 27 mp, camera este dotata cu birou de lucru, SmartTV, minibar, conexiune internet wireless gratuită, control individual al temperaturii in camera, seif. Camerele  includ un balcon si o terasa generoasa, cu spaţiu pentru relaxare, scaune şi măsuţă.  Se poate opta pentru pat matrimonial sau paturi separate.

Camera de baie este dotată cu cabină de duș, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie şi papuci. Oaspetii nostri beneficiaza de vestiar pentru echipamentul de schi.

Poate acomoda maxim 2 adulti si 1 copil sub 6 ani care doarme in pat cu parintii.  La cerere, se poate pune la dispozitie un pat suplimentar , contra cost.

Camera Tripla - Yager Chalet

Camera Tripla

1290 Ron / Noapte

Atmosfera deosebita a acestor camere si mobilierul rustic de o eleganţă subtilă, creează starea de relaxare mult visată, oferind un rasfat bine meritat oaspetilor nostrii.

Cu o suprafaţă incepand de la 28 mp, camerele triple sunt dotate cu birou de lucru, TV, minibar, conexiune internet wireless gratuită, control individual al temperaturii, cabină de duş, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie şi papuci. Camerele triple includ balcon generos, cu spaţiu pentru relaxare, scaune şi măsuţă.

Oaspetii nostri beneficiaza de vestiar pentru echipamentul de schi.

Poate acomoda maxim 3 adulti si 1 copil sub 6 ani care doarme in pat cu parintii. Nu exista optiune pentru pat suplimentar.

Apartament Standard - Yager Chalet

Apartament Standard

1390 Ron / Noapte

Atmosfera deosebita a acestor camere si mobilierul rustic de o eleganţă subtilă, creează starea de relaxare mult visată, oferind un rasfat bine meritat oaspetilor nostri.

Cu o suprafata incepand de la 38 mp, apartamentele sunt dotate cu birou de lucru, TV Smart in fiecare camera, minibar, canapea extensibila,  balcon, conexiune internet wireless gratuită, control individual al temperaturii, cabină de duş, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie şi papuci.

Oaspetii nostri beneficiaza de vestiar pentru echipamentul de schi.

Poate acomoda maxim 2 adulti si 2 copii.Nu exista optiune pentru pat suplimentar.

Apartament Deluxe - Yager Chalet

Apartament Deluxe

1590 Ron / Noapte

Atmosfera deosebita a acestor camere si mobilierului rustic de o eleganţă subtilă, creează starea de relaxare mult visată, oferind un rasfat bine meritat oaspetilor nostrii.

Cu o suprafata incepand de la 38 mp, apartamentele sunt dotate cu birou de lucru, TV Smart in fiecare camera, minibar, canapea extensibila,  balcon, terasa mare, conexiune internet wireless gratuită, control individual al temperaturii, cabină de duş, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie şi papuci. Descoperiţi relaxarea într-o notă de lux și eleganţă!

Oaspetii nostri beneficiaza de vestiar pentru echipamentul de schi.

Poate acomoda maxim 2 adulti si 2 copii. Nu exista optiune pentru pat suplimentar.